Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

2006-06-26 Verloochening van feiten

Posted by lezersbrieven op 2006-06-26

Geachte,

Dit bericht bevatte niet enkel fouten, maar meer bezwaarlijk werd hierin de tragische gebeurtenissen volledig verloochend.
Dit voorval betrefte niet “drie Palestijnse activisten” die omkwamen, maar een Palijstijnse aanval op een Israëlische grenspost waarbij 2 Israëlische soldaten werden gedood en een derde zwaar gewond, en bovendien werd er een vierde gekidnapt naar de Gaza strook
. Het Israëlisch leger is daarop Gaza binnengevallen om deze soldaat te bevrijden.
In het belang van een waarheidsgetrouwe verslaggeving, is het noodzakelijk dit bericht recht te zetten. Bovendien hoop ik dat in de toekomst een dergelijke berichtgeving meer nauwlettend zal opgevolgd worden.

Hoogachtend,

D. B.

—-

Origineel bericht uit GvA

25/06 Israëlische inval in het zuiden van de Gazastrook

Het Israëlische leger is zondag in het zuiden van de Gazastrook binnengevallen na een Palestijnse aanslag. Dat meldt de Israëlische legerradio.

Volgens de radio gaat het om de grootste operatie van het Israëlische leger in de Gazastrook sinds de Israëlische terugtrekking uit het gebied.

Bij een aanslag op een Israëlische militaire post aan de gresn tussen Israël en het zuiden van de Gazastrook kwamen eerder zondagochtend drie Palestijnse activisten om. Volgens de radio zou het Israëlische leger ook de leden van de Palestijnse veiligheidsdiensten hebben opgeroepen om de grenszone tussen de Gazastrook en Egypte te evacueren.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: