Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

 • Categorieën

 • augustus 2006
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Archief

 • Advertenties

2006-08-02 De aarde draait niet meer rond de zon!

Posted by lezersbrieven op 2006-08-02

Wanneer de militaire jurist, Chris De Cock, in uw krant zijn analyse schrijft over « Het bombardement op Qana, een oorlogsmisdaad? » maakt hij wel een elementaire fout in zijn redenering. Er is vandaag geen enkel bewijs dat het gebouw in Qana is ingestort door een Israëlisch bombardement. Er zijn wel meer een meer aanwijzigingen dat hier weer over de zoveelste enscenering gaat. Er was 7 uur tussen het bombardement naast het gebouw en het instorten ervan; de locale bevolking was reeds lang gevlucht en in het gebouw waren vluchtelingen van andere zones en vooral gehandicapte kinderen, waarom waren die niet in veiligheid gebracht. De man die echt pronkte met de dode kinderen was niet aan zijn proefstuk volgens archieven van 10 jaar geleden.

Meer en meer wijst er op dat ofwel het gebouw zelf door Hezbollah gedynamiteerd werd want het dak was niet getroffen, dat de kinderen misschien uit andere plaatsen daarheen werden gebracht en wanneer daarenboven de pers zo vlug ter plaatse was laat duidelijk zien dat er geen transport problemen waren. De heer De Cock laat zien dat hij het militair recht beheerst zoals de astronomen uit de middeleeuwen de aarde nog als middelpunt van het heelal beschouwden. Hij had beter moeten weten en reserves inbouwen want de propagandamolen van de anti-Israëlische lobby gaat hier te keer zoals met de “dood” van Mohammed Al Dura in Gaza. Die jongen werd nooit doodgeschoten en de film die iedereen zag op TV maakte deel uit van een reeks scènes speciaal opgezet. De franse televisieploeg verantwoordelijk voor die scènes heeft nooit een volledig onderzoek toegelaten om het fabeltje te laten voortleven.

Alleen in Jenin heeft de Israëlische regering de “massamoord” op tijd kunnen stoppen door de zone af te sluiten zodat honderden in spoed opgegraven lijken niet bij de 53 Palestijnse doden, waaronder 47 terroristen en nog een dertigtal Israëlische soldaten laf door om hulp roepende vrouwen in een val gelokt, konden gelegd worden toen de pers ook massaal klaar stond om de Palestijnse propaganda de wereld in te sturen. Want blijkbaar hebben de Palestijnen zeer goed de werken van Goebbels bestudeerd. Het is aan de pers en experten niet in de val te trappen en het publiek mee te sleuren.

Origineel artikel op

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=G4IVNOD9

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: