Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

 • Categorieën

 • augustus 2006
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Archief

 • Advertenties

2006-08-02 Knack-forum ervaringen

Posted by lezersbrieven op 2006-08-28

Niet gepubliceerd.

—————–

Tav redactie Knack

Sinds ik ben begonnen deelnemen aan het forum van Knack was mijn argumentatie dat onder het mom van kritiek op de politiek van Israël heel wat antisemitische gevoelens zich schuilhielden.

Onder threads (vlaggen) zoals “boycot Israel” of “Israel staatsterrorisme” konden de anti-joodse vooroordelen impliciet naar boven gehaald worden onder het mom van “humanisme”, “pacifisme” en “rechtvaardigheid”.

Het democratisch recht op vrije mening was het schaamlapje dat alle taalexcessen binnen het politiek correcte hield.

Nu zijn de maskers gevallen. Onder impuls van enkele mediamonopolies die dagelijks de propaganda van het Islamofascisme de kamer binnensturen
(http://newsbusters.org/node/6574) borrelen de gemoederen zodanig op dat sommigen er niet meer voor terugdeinzen hun racistische antisemitische gevoelens te uiten.

Erger dan de goedkope “vuile joden” van een ! van de forumgangers eddy verbeke vind ik de intieme overtuiging van een andere forumganger wernervg dat “de joden de wereldeconomie beheersen”.

Dit is nu juist het fantasme waarmee de Russen met hun vervalsing “de protocollen van de wijzen van zion” eind 19e eeuw het Oost-Europees jodendom hebben geterroriseerd met hun pogroms.

Dit is het fantasme waarmee Hitler en “Mein Kampf” heel Europa de dieperik heeft ingesleurd met als dieptepunt het exterminatiekamp van Auschwitz.

En “de protocollen van de wijzen van zion” een bewezen vervalsing gebaseerd op een Frans politiek pamphlet is vandaag het officieel politiek programma van Hamas, Hezbollah en “ubersturmführer” Ahmadinedjad.

W.L.

Advertenties

Eén reactie to “2006-08-02 Knack-forum ervaringen”

 1. drwilly said

  Oprechte reacties van Belgische Joodse burgers op een zeer tendentieuze pers en academische elite die blind is voor het opkomende islamofascisme worden afgedaan als Israël lobby, propaganda, vlaams blok kontlikkers etc…
  De ware malaise die niemand ontgaat wordt onder het tapijt van de vrije mening geveegd.
  Niet iedereen is echter de dupe van deze situatie maar durft met moeite een andere opinie dan die van de meerderheid te uiten.
  Uw reacties zijn welkom

  http://drwilly.wordpress.com/

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: