Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

2006-12-05 Beringen: resultaat haatcampagnes Oxfam, Pax Christi, enz?

Posted by lezersbrieven op 2006-12-05

Ingestuurd naar Belang van Limburg

Het is inderdaad verontrustend en beangstigend dat zulk een daad van openlijk antisemitisme in het Vlaamse Beringen heeft kunnen plaatsvinden. Dit laat ons alleen maar zien dat Islamitisch fundamentalisme en haat in ons Belgenland reëel is en er dringend maatregelen moeten genomen worden! Ik hoop dan ook dat burgemeester Mondelaers oprecht zijn verontschuldigingen heeft aangeboden en dat deze daad van antisemitisme ten strengste veroordeeld wordt zodat de daders streng aangepakt worden en er een duidelijke boodschap naar hen toe gegeven wordt.

Maar misschien dat sommige organisaties zoals: Oxfam, Pax Christi enz….. die nog steeds campagnes voeren om produkten uit Israël te boycotten ook eens aangepakt moeten worden daar zulke campagnes vertekende waarheden vertellen die tot haat en onbegrip kunnen aanzetten.Laten we niet vergeten dat Europa nog niet zo lang geleden de bakermat was van jodenhaat dat uiteindelijk is uitgemond in de holocaust. Er wordt wel geroepen “dit nooit meer’ maar daadwerkelijk wordt er niets ernstigs ondernomen om dit tegen te gaan. En dit is zeer verontrustwekkend!!!

G.M.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: