Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

2007-01-30 Nooit meer! (2)

Posted by lezersbrieven op 2007-01-31

In uw krant van 29 januari 2007 reageert lezer Ludo Keersmaekers op een opniniebijdrage van Diane Keyser n.a.v. de herdenking van de bevrijding van Auschwitz, 62 jaar geleden. Mijnheer Keersmaekes ontpopt zich als een intellectuele dwerg. Hij heeft de tekst van Keyser gelezen met een antisemitische bril. Hij reageert niet op wat er staat, maar op wat hij denkt dat er staat. De tekst van het Forum is een waarschuwing: let in godsnaam op de baarlijke nonsens van dictators. In het christelijke Europa of in het islamitische Midden-Oosten. Open je ogen voor Hitler toen of Ahmadinejad nu, ze sluit. Via selectieve doofheid beweert Keersmaekers dat de perzische Führer nooit tot genocide heeft opgeroepen.

De briefschrijver is zo doof als een pot, maar ook zo blind als een mol. Dat is dubbel erg. De oproepen van Ahmadinejad tot vernietiging van Israël zijn wekelijks medianieuws. Over de Conferentie van negationnisten van de ganse wereld die de Perzische Duce vorig jaar december in Teheran bijeen riep zwijgt Keersmaekers als vermoord.

Het getouwtrek rond de Perzische atoombom, die de ganse wereld verontrust, vindt onze briefschrijver maar niets. Wel kent hij het werk van de Amerikaan Finkelstein al heeft hij het slechts half begrepen. De “Holocaust-industrie” is een zwaar antisemitisch verzinsel waarmee hij grof geld verdient. Het verkoopt als zoete broodjes in de Arabische dictaturen. Bovendien is Finkelstein een felle aanhanger van Hizballah.Deze roept dagelijks op om Israël te vernietigen. Mocht het nog niet duidelijk genoeg zijn: Hizballah wil een tweede Shoa aanrichtten. Nooit van gehoord, mijnheer?

Niet getreurd mijnheer! Het staat in hun Handvest.U kent geen arabisch stamelt U. Kop op mijnheer. Het is vertaald door een protestantse theoloog. Met name Professor Dr. Hans Jansen. U kan het zich voor een prikje aanschaffen in de boekhandel. U zou dus beter moeten weten. Finkelstein is een razende antisemiet. Lezer Keersmaekers moet beter opletten.

J. M.

Originele lezersbrief waar hier gereageerd wordt

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: