Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

2007-02-19 Koran-kritiek Geert Wilders in DS 19-2-2007

Posted by lezersbrieven op 2007-02-19

De Saudische overheid eist dat Geert Wilders, een lid van de Tweede Kamer in Nederland, tevens fractieleider van de Partij Voor Vrijheid, zijn kritiek op de Koran zou inslikken en zelfs zijn excuses zou aanbieden.Vanwege de grootste Apartheidsstaat ter wereld, waar andersgelovigen de toegang tot het grondgebied zonder meer wordt ontzegd, en waar persvrijheid beschouwd wordt als Westers decadent getuigt dit van ongehoorde lef.Binnen de uitoefening van zijn parlementair mandaat is Wilders opinie onschendbaar. Het is nu opnieuw aan de EU om de Saudi’s de werking van een parlementaire democratie, met scheiding der machten,vrijheid van vereniging,van mening,van drukpers en godsdienst uit te leggen.Bovendien heeft de heer Wilders wiens politiek programma ik niet onderschrijf in deze gelijk.De Koran wemelt van de nare opmerkingen tegenover andersgelovigen. De oproepen tot heilige oorlog, moord en vernietiging van Joden en Christenen zijn in deze voor de Moslims heilige tekst niet te tellen.Deze vermeldingen werden
opgenomen op het ogenblik dat de profeet Mohammed niet in staat bleek de Joden voor zijn nieuwe leer te winnen,net als Martin Luther later in het Westen deed.Het is nu aan Europa de excuses te eisen van het Saudische bewind vanwege de inhoud van de Saudische schoolboeken waarin jonge Moslims worden aangezet tot moord en doodslag op aanhangers van de Joods-Christelijke waarden. Daartoe roept, voor zover ik weet de heer Wilders geenszins op tav. Moslims.

H.L.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: