Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

 • Categorieën

 • november 2007
  M D W D V Z Z
  « Sep   Dec »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Archief

 • Advertenties

2007-11-08 “onpartijdigheid” bij de VRT?

Posted by lezersbrieven op 2007-11-08

Terwijl deze uitspraak van de Israëlische vicepremier Mofaz ‘voorpagina’ nieuws is op deze site, verzuimen jullie de reden te vermelden waarom Israël “een hevige voorstander van internationale sancties tegen Iran” is. Waarom wordt er met geen woord gerept over de herhaaldelijke dreigingen vanuit Iran om Israël “van de kaart te vegen”? Waarom gunt u uw publiek niet om de ware toedracht van dit verhaal te lezen, in plaats van de indruk te wekken dat Israël zomaar van slechte wil is? Graag meer waarheidsgetrouwe berichtgeving van de openbare nieuwsdienst!

—-

Originele tekst Israël eist ontslag El Baradei
do 08/11/07 – Saoul Mofaz, de vicepremier van Israël die zich bezighoudt met Iran, heeft geëist dat Mohamed El Baradei ontslag neemt als topman van het Internationaal Atoomagentschap. Israël beschuldigt El Baradei ervan de ogen te sluiten voor het atoomprogramma van Iran.
Volgens Mofaz brengt El Baradei met zijn beleid de hele wereldvrede in gevaar.
(Belga)
“Zijn houding is onverantwoordelijk en bestaat erin dat hij gewoon zijn kop in het zand steekt voor het Iraanse nucleair programma”, zei Mofaz, en hij vervolgde dat El Baradei de laan moet uitgestuurd worden. Israël is een hevige voorstander van internationale sancties tegen Iran maar El Baradei verklaarde vorige maand nog geen bewijs te hebben voor de ontwikkeling van een atoombom in Iran. Mofaz (foto) deed zijn uitspraken tijdens een telefonisch interview op de Israëlische radio. Hij verblijft momenteel in Washington waar hij samen met VS-gezanten strategische gesprekken voert over de nucleaire activiteiten van Iran. Zo had hij gisteren onder meer een ontmoeting met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Condoleezza Rice.In november verschijnt een nieuw rapport over het nucleaire programma van Iran. Dat moet de Verenigde Naties toelaten te beslissen over het al dan niet verstrengen van de economische sancties tegen het land.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: