Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

2008-01-21 Bart Dewever is echter Voltaire niet!

Posted by lezersbrieven op 2008-01-21

Leve Voltaire !In de 18e eeuw nam de filosoof Voltaire het op voor een onschuldige hugenoot, Jean Calas. Toen sprak hij de gevleugelde woorden: ‘ik ben het niet eens met uw mening, maar ik zou er alles aan doen, opdat u ze zou kunnen uiten.’ Dit is voorwaar een grootmoedige uitspraak! Dewever aapt Voltaire na. Dewever is echter Voltaire niet!
Dewever maakt eerst de heilige Abou Jahjah (Hezbollah militant) met de grond gelijk en verdedigt hem vervolgens, tegen het Belgische Gerecht.
Een lid van de wetgevende macht valt de rechterlijke macht aan om een terrorist te verdedigen. Mooi zo! NVA op zijn sterkst!
Morgen wordt het kartel CD&V, NVA, Hezbollah boven de doopvont gehouden. Brengt zeker allochtone stemmen op. Het verschil tussen Voltaire en Dewever is duidelijk: de franse filosoof ijverde voor een eervolle zaak, onzen Bart verdedigt het recht op vrije meningsuiting om een boef toe te laten nieuwe antisemitische oprispingen de vrije teugel te laten.
Dewever is een mandarijn op zwavelzuur. Leve Voltaire.
Y.V.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: