Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

2008-03-05 Antwoord aan vlaggenverbrander Alain Platel

Posted by lezersbrieven op 2008-03-05

Dringende vraag aan de Joodse GemeenschapAlain Platel is regisseur bij Les Ballets C.de la B., groep die medeondertekenaar is van het Palestinian Campaign for the Academic and Cultural Boycott of Israël. In Italië en Frankrijk waar Israël wordt uitgenodigd als gastland van de jaarlijkse Boekenbeurs, dreigen de Ayatlloh’s van over gans de wereld met een boycot.
Wie begint met culturele boycotts eindigt nogal dikwijls met verbranding van boeken om over te gaan tot verbranding van mensen. Als cultuurdrager zou A.Platel dat zeker moeten weten! Hij is overigens een deskundige in het verbranden van vlaggen. Dat stinkt!
 
Bij een sereen onderzoek van het Recht op wettige zelfverdediging van Israël blijkt dit volgens de Internationale Gemeenschap onbestaande met betrekking tot Gaza.In plaats van zelfverdediging opteert zowel de VN als het EP voor een makke- lammeren-gedrag. Israël zou het vrij verkeer naar Gaza moeten waarborgen en zonder voorwaarden een staakt- het- vuren met zijn doodsvijanden moeten sluiten. Dit is aansturen op een Recht van wettige zelfmoord van Israël.
 
Uit de oproep van Platel blijkt dat hij nooit het Handvest van Hamas, waarin de protocollen van de Wijzen van Sion zijn opgenomen, heeft gelezen. Aan een rare artiest een rare vraag: ‘ Heeft de Balletgroep C de le B al een uitnodiging ontvangen voor een optreden in Mekka?’ Misschien weet hij ook dat Christenhonden daar geweerd worden als de pest. Of Niet?
S.D.S.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: