Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

2008-12-16 Weldra ook vrouwen in ons Parlement gestenigd?

Posted by lezersbrieven op 2008-12-16

Weldra ook vrouwen in ons Parlement gestenigd ?
Ongeloofgelijk dat Ecolo Hezbollah leden uitnodigt in ons Parlement maar nog erger is dat ze van wal gaan met de “Internationale Unie van Parlementsleden voor Palestina”.

Op hun site is duidelijk te zien dat een groot aantal leden Iraanse parlementairen zijn en dus aanhangers zijn van het stenigen van vrouwen en andere vermakelijkheden van de sharia. Een ander groot gedeelte van de leden zijn de volksvertegenwoordigers van het genocidaire regime van Soudan. Heeft Ecolo in hun zoektocht naar nieuwe waarden deze nu eindelijk gevonden met deze organisatie?
R.R.

Ecolo-kamerlid loodst Hezbollah in het parlement
Een ‘studiedag’ gisteren die over de “Palestijnse gevangenen in Israël” moest gaan, bleek eigenlijk bedoeld om de Hezbollah het Belgische parlement binnen te sluizen en aldus een politiek succes te bezorgen.

Er vinden tal van colloquia en studiedagen plaats in het Huis van de Parlementsleden. De voorzitter en fractieleiders van de Kamer moeten de aanvragen goedkeuren en vertrouwen daarvoor op de goede trouw van het parlementslid of de fractie die ze voorstelt. Ditmaal voelden ze zich gerold door Ecolo-parlementslid Fouad Lahssaini.

Volgens Het Laatste Nieuws schrijft de Arabisch Europese Liga (AEL), het groepje rond Abou Jahjah, jubelend op zijn website. “Hezbollah was op een conferentie in het Belgisch parlement.” Abou Jahjah, betrokken als directeur van de organiserende vereniging, spreekt van een ‘mijlpaal voor het parlement’, een “speciale dag in zijn leven, dat van de AEL en van het Belgische volk”. (belga/tdb)

Advertenties

Eén reactie to “2008-12-16 Weldra ook vrouwen in ons Parlement gestenigd?”

  1. Het is ondertussen duidelijk geworden dat buiten de Ecolo volksvertegenwoordiger Fouad Lahssaini ook andere volksvertegenwoordigers en senatoren medeplichtig waren om de Hezbollah en het antisemitisch TV station uit te nodigen in de zalen van het Belgisch parlement.
    De namen die genoemd werden tijdens de inleiding door Luk Vervaet en die persoonlijk hun support hebben uitgedrukt voor de conferentie zijn: Jean Cornil (PS), Anne Van Lancker (SP.a), Geert Lambert (Vl. Pro), Dirk Van der Maelen (SP.a), Vera Dua (Groen!), Wouter de Vriendt (*)(Groen!) en ook Carine Russo (Ecolo).

    Ook niettegenstaande het permanent loochenen door Fouad Lahssaini, dat Abou Jahjah iets met de conferentie te maken zou hebben wordt tegengesproken tijdens dezelfde introductie van Luk Vervaet die zijn vriend Abou Jahjah dankt omdat zonder hem deze conferentie nooit zou hebben kunnen plaatsgrijpen.

    (*) Wouter De Vriendt is één van de weinige Vlaamse parlementsleden die mede opstapte in de antisemitische manifestatie door de straten van Brussel. Dat er “mort au juifs” en andere racistische leuzen geroepen werden stoorde hem blijkbaar niet en hij bleef maar meestappen

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s