Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

 • Categorieën

 • januari 2009
  M D W D V Z Z
  « Dec   Feb »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Archief

 • Advertenties

2009-01-05 Reactie op de Israëlhatende judo-coach

Posted by lezersbrieven op 2009-01-05

Uw krant gaat helaas verder mee in een razende anti-Israëlhetze, van een bedroevend allooi. Het scheldproza dat U meent te moeten publiceren tegen de democratische rechtstaat Israël, getuigt niet van politiek inzicht. U weet best dat Israël op de breuklijn ligt van de Dar-al-islam en de Dar-al-harb.
Misschien weet gewezen judo-coach en rechtspopulist JMDD dat niet, maar dat is wel degelijk zo. Voor de Islam is heel Israël bezet gebied. In het Handvest van Hamas wordt met geen woord over vrede gerept. Integendeel.
De ‘Protocollen van de Wijzen van Sion’, lievelingslectuur van Hitler, staan er wel in. Veelbelovend voor mensen die de vrede voorstaan. De terugtrekking uit Gaza in 2005 was,zoals nu blijkt, een denkfout ! Ze werd door de agressieve Islam opgevat als een teken van zwakte. De 5000 raketten uit Gaza zijn dan ook het logische gevolg van een ideologie die uiteindelijk streeft naar de vernietiging van het Westen. De oorlog tegen Israël is permanent, omdat het Jihad is. De afschrikking moet helaas weer de hoeksteen worden van het Israëlische veiligheidsbeleid. Dat was het tot het in 1992 toegaf aan de Oslo-wensdroom.België moet helpen Israël ervan te doordringen dat het vecht voor het Westen en dus geen duimbreed mag toegeven aan de Arabieren. Als Israël valt, is Europa aan de beurt. Te weinigen beseffen dat Israël onze eerste verdedigingslinie is.

De strijd tegen Israël is een strijd tegen Europa en België. Onze pers, noch onze politici, beseffen dit. Europa moet nu de miljardenstroom die het de afgelopen jaren in de bodemloze put Gaza heeft gestort, dringend stoppen. De Palestijnen hebben niets positiefs met dat gulle geld gedaan, behalve het dienstig gemaakt aan de razend populaire Hamas-terreur.

Y. VDS.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: