Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

2009-01-14 GAZA = GETTO VAN WARSCHAU?

Posted by lezersbrieven op 2009-01-14

GAZA = GETTO VAN WARSCHAU ?

In de Gaza betogingen van de afgelopen dagen getuigen bepaalde dingen van een wraakroepende misvorming van de realtiteit.
Het is haast ongelooflijk dat een vereniging waaraan ik jaren geld heb gedoneerd met name 11.11.11. , die zogezegd opkomt tegen de armoede, de honger en de dorst in de wereld, de leiding op zich genomen heeft van een betoging van 30.000 mensen, die de Israëlische zelfverdediging tegen Hamas gelijkschakelen met de Holocaust.

11.11.11. ontpopt zich als een pleitbezorger van zelfmoordterrorisme en radicaal Islamisme, dat ook vreselijk is voor de moslims die eraan onderworpen worden. Ik doneer nooit meer aan dergelijke vereniging en alle anderen die zich op dezelfde wijze gedragen hebben.

Ik zou aan de inrichters van de manifestatie willen vragen hoeveel
miljoen Gaza inwoners of Palestijnen reeds zijn vergast en verbrand, waar de Einsatzgruppen werkzaam zijn en waar de vernietigingskampen zich bevinden? Dergelijke gelijkschakelingen, die historisch onhoudbaar zijn, ridiculiseren elk debat en tonen tegelijkertijd zowel de historische domheid of onkunde aan en wijzen eens en voor altijd dat hier nooit sprake is van antizionisme maar wel degeljk van antisemitisme.

Wat lopen de diverse linkse, radicaal linkse en communistische
verenigingen en partijen in dergelijke hatelijke antisemitische betogingen te doen onder de vlaggen van Hamas, Hezbollah en Islamitische Jihad ?

Ze gedragen zich als nuttige idioten van een zaak die zij gedurende hun ganse vorige bestaan hebben bestreden, met name het Fascisme.

Tot slot heb ik weeral een oproep gelezen in uw krant om Israëlische producten te boycotten, ditmaal vooral gericht tegen de Aldi en de Lidl.

Wanneer houden deze campagnes ‘ Koop niet bij Joden’ nu eindelijk op?

Dat uitgerekend Anna Teresa de Keersmaeker als eerste deze humbug tekent wijst op de algemene verdwazing en verkleutering van onze intelligentia.

Y.V.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s