Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

2009-02-01 Het VRT programma man bijt hond, maar de hond bijt de joden.

Posted by lezersbrieven op 2009-02-01

Het VRT programma man bijt hond, maar de hond bijt de joden.

Eerlijk ik ben perplex over de vele negatieve inzendingen o.a. die van u naar aanleiding van het misselijke VRT programma.

Waarom perplex? Omdat vele onder u er blijkbaar een hobby van maken, om joden die u geen haarbreed in de weg leggen, die niet op de zakken van de sociale instellingen leven en geen deel uitmaken van de misdaad zoals roven moord, doodslag en de loverboys.

Als u de internationale pers zou volgen – dan lopen er in Nederland volgens de minister Van der Laan – afgelopen zondagmorgen in het programma Buitenhof van de VARA.

In het interview zegt de verantwoordelijke minister van integratie dat 20.000 – kleine en grote criminele moslims in Nederland vrij rondlopen die stelen en roven.

Dat de politie tegenover de bende in de leeftijd van 7 t/m 20 jaar machteloos is. Dat men nieuwe gevangenissen bij moet bouwen omdat de oude overvol zitten.

De Nederlandse regering gaat dit jaar 40 miljoen euro investeren door maatschappelijke werkers aan te stellen voor begeleiding van de ouders en op het verkeerde pad geraakte kinderen.

Dagelijks worden voorbijgangers en kinderen met regelmaat in elkaar geslagen door moslim jongeren. Op vroege leeftijd verlaten zij de schoolbanken en lopen op straat zonder beroep en opleiding.

Als reden wordt gezegd in Nederland omdat vele zwakbegaafd zijn door generaties huwelijken tussen neven en nichten.

Deze jongelui worden door goed georganiseerde bendes geronseld om deel te nemen aan de criminaliteit waar ze goed geld voor de familie mee kunnen verdienen.

Dit soort criminaliteit komt niet voor onder de orthodoxe en niet orthodoxe joden zowel in Nederland als Belgie.

Inderdaad loopt een klein groepje joden op straat er vreemd bij met hun zwarte kleding en hoeden. Maar deze joden lopen al eeuwen zo rond in Belgie, Londen, Israel en de US.

Van oorsprong komen zij uit Oost-Europa waar de toenmalige machthebbers van de joden eiste dat zij een afwijkende kleding ten opzichte van de Christenen moesten dragen om als jood herkenbaar zijn. Op een of andere vreemde manier hebben deze mensen het van generatie tot generatie niet willen opgeven. Zij willen herkenbaar zijn als jood.

Als zij zich hiermee gelukkig voelen, en er niemand kwaad mee doen wat recht hebben anderen om hun publiekelijk belachelijk te maken. Volgens mijn democratische opvoeding geen enkel recht.

De oorlog in Gaza en de massa demonstraties van Moslims heeft opeens kwaad bloed gezet en dat wordt verhaald op een klein groepje joden want die zijn zichtbaar voor haatcampagne.

U negatieve schrijvers, weten niet dat juist deze joden Israel niet erkennen als een joods land. Zij wachten op de Messias en als die niet komt emigreren zij niet naar Israel. Zij die wél in Israel wonen, gaan niet naar de stembus of stemmen blanco omdat zij het land Israel niet erkennen.

Enkele onder u schrijven dat men de karikatuur als humor moeten zien?

De jood die werd afgebeeld met de lange kromme neus bestaat niet eens.

Het werd gebruikt door Hitler en zijn trawanten. De mensen met lange neuzen waren eens de Grieken en Romeinen maar werd door de geschiedenis heen op joden toegepast.

Ik hoop dat met deze summiere uiteenzetting over joden in Belgie door inzenders die het heerlijk vinden om Belgische joodse inwoners te beledigen en opzettelijk pijn te doen het één en ander duidelijk is geworden.

De joden hebben economisch en wetenschappelijk door de jaren heen helpen bijdragen aan de ontwikkeling in Belgie en verdienen met respect behandelt te worden.

E.M.K.

Advertenties

4 Reacties to “2009-02-01 Het VRT programma man bijt hond, maar de hond bijt de joden.”

 1. Waarom wordt in artikel 5 van de voorwaarden om hier te repliceren, expliciet gewag gemaakt van verbod op ‘antisemitische’ uitspraken, en niet bijvoorbeeld van verbod op ‘antichristelijke’ of ‘anti-islam’ uitspraken?

 2. Dit is het begin van artikel 5
  5. Het comité zal racistische, xenofobe, antisemitische, discriminerende of lasterlijke bijdragen, persoonlijke aanvallen en in het algemeen beledigingen en een taalgebruik dat in strijd is met de goede zeden niet op haar site toelaten.

  De uitdrukking “racistische, xenofobe, antisemitische” is een standaard uitdrukking die zelfs door het CGKR gehanteerd wordt. Uw vraag gaat over anti-godsdienst, terwijl antisemitisme een specifiek geval van racisme is tegen het joodse volk als zodanig en niet tegen de joodse godsdienst in sé.

 3. Ik wist niet dat het joodse volk/lobby zich expliciet in de persvrijheid een weg gebaand hadden. Het verandert mijn kijk op de zaken een beetje. Bedankt alvast voor de info. Ik leer alsmaar bij…
  groet
  f

 4. Als u weet wat een Julius Streicher in “Der Stürmer” indertijd heeft geschreven en zijn denkgenoten in Vlaanderen en dan de “resultaten” ervan analyzeert dan weet men waar antisemitisme naartoe leidt.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s