Lezersbrieven die de pers niet halen!

Schokt een tekst u? Werd uw brief niet gepubliceerd? Hier kunt u hem wel aan een breed publiek laten lezen, ongecensureerd.

2009-02-04 JODENHAAT !

Posted by lezersbrieven op 2009-02-04

JODENHAAT !

Gisteren vielen tientallen doden bij legeroperaties in het Zuiden van Darfur terwijl er 30.000 burgers moesten vluchten. Dit wordt niet vermeld op pagina 1 van de krant maar wel op p. 14, en wordt al helemaal niet vermeld op VRT-televisie, vermoedelijk wegens te onbelangrijk !Het gaat hier immers niet om Palestijnen maar om Soedan-negers.

De bloederige beelden van gedode kinderen worden evenmin getoond. VRT-televisie heeft eveneens verzuimd te vermelden dat de Iraanse Safirraket met de bijbehorende Omidsatelliet ook kan gebruikt worden om atoomwapens te transporteren via ballistische raketten. Gevaarlijk wapentuig, aangemaakt door Ayatollahs zijn immers geen ‘Prime – Time News’. Er wordt ook geen enkel commentaar geleverd wanneer de Perzische dictatuur deze de hemel inschiet met een viertal Allah Akbars!

Joden hebben alleen maar lange tenen.Zij zien overal kwaad, waar er geen is.Toch kan je er soms NIET naast kijken, zoals in Amstelveen. Het Sinaï Centrum, een joodse instelling voor geestelijke gezondheidszorg te Amstelveen, werd er gisteren beschoten!
Dit is de volgende fase van de Jodenhaat in Nederland. Sinds het offensief van Israël tegen terroristen van Hamas in Gaza is het aantal antisemitische incidenten( schelden en bedreigen) en geweld toegenomen.
De afgelopen maand waren er al evenveel antisemitische incidenten als in heel 2007. Wat me echter het meest zorgen baart is dat ze veel ernstiger van aard zijn, aldus Rony Naftaniel van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) in Nederland.
Eens benieuwd hoe men deze laffe aanval gaat goed praten! MAAR, zoals u weet, zijn het alleen de joden die lange tenen hebben.

Voor mij tonen deze berichten aan dat de Europese beleidsvoerders met angst in het laffe hart , enkel in staat zijn tot een struisvogelpolitiek, laten betijen en wijken.

Y. V.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s